Microsoft introduceert vandaag MyAchievements, een nieuw beloningssysteem om toegewijde spelers met een hoge Gamerscore een beloning te geven.

Juig echter maar niet te vroeg, want de beloningen zijn eerlijk gezegd niet veel soeps. De MyAchievements beloningen zijn onderverdeeld in drie secties:

  • Contender: Wanneer je Gamerscore tussen de 3000 en 9999 punten ligt, krijg je een “speciale verrassing” in de maand dat je jarig bent. Wanneer we echter de kleine lettertjes lezen, blijkt deze beloning een waarde te hebben van slechts €0,25!
  • Champion: Wanneer je Gamersore tussen de 10 000 en 24 999 ligt, krijgt men elke maand één procent korting op aankopen, in combinatie met de Contender beloning.
  • Legend: Wanneer je een Gamerscore hebt van minimum 25 000 punten, profiteert men van twee procent korting op zijn/haar maandelijkse aankopen, inclusief de verjaardagsverrassing.

Oh, en niet te vergeten: om in aanmerking te komen voor deze beloningen, moet je een Xbox LIVE Rewards Gold gebruiker zijn. Wil jij genieten van deze (minimale) rewards? Registreer je dan hier voor MyAchievements.

No more articles