Ubisoft  kondigt aan dat The Mighty Quest for Epic Loot alle spelers verwelkomt tijdens de Open Beta-fase op Steam en PC. De game is nu beschikbaar voor iedereen die goud wil verzamelen, schatkisten van buren wil plunderen en wil opscheppen over de geweldige verdediging van zijn kasteel in een avontuur om de onbetwiste meester van Opulencia te worden.

Om de permanente opening van het koninkrijk in de lucht te vieren, vervoegt The Runaway zich officieel aan het plunderteam. Zij vervolledigt The Knight a.k.a Sir Painhammer, The Archer a.k.a. Blackeye Bowgart en The Mage a.k.a. The Earl of Evilosity tot een aantal van 4 personages. Zowel ervaren plunderaars als nieuwkomers kunnen  genieten van haar ongelooflijke snelheid die haar een groot voordeel geeft tijdens gevechten. Deze rockchick toont geen genade als het op hakken en slashen aankomt. Zij zwaait met een bijl zoals niemand anders dat kan.

Bovenop een groot aantal nieuwe features, zijn er vanaf vandaag ook vijf Diamond Packs beschikbaar voor spelers die graag beginnen met een stapje voor. The Runaway is speelbaar met het Attacker Pack, de Trio Combo en het Ultimate Pack.

Opgelet spelers: in Opulancia kan niemand op zijn twee oren slapen. Zeker niet sinds de nieuwe Defense Mode met Open Creation actief is. Tijdens de Closed Beta werd het al duidelijk hoe creatief spelers uit de hoek kunnen komen wanneer hun kostbare schat in gevaar kwam. Om wat extra variatie te brengen in de verschillende verdedigingsopties voor een kasteel, werd Open Creation in het leven geroepen.

De Open Beta laat spelers toe om hun creativiteit en vernuftigheid ten volle te benutten door de plaatsing van vallen en schepsels aan te passen en zo de volledige controle te krijgen over hun (bijna) ondoordringbare verdediging. Natuurlijk is de Open Beta slechts het begin van het avontuur, aangezien The Mighty Quest zal blijven verbeteren en evolueren naarmate de tijd vordert.   Om te beginnen plunderen, meld je aan met een Uplay account via www.themightyquest.com.

No more articles