Minecraft zal in augustus beschikbaar zijn voor bovenstaande platformen. Momenteel is Minecraft beschikbaar voor Xbox 360, Ps3, PC, iOS en Android.

De nieuwe versie zal je kunnen aanschaffen voor zo’n vier euro. Voor de bezitters van deze populaire game op PS3 zal de Vita versie gratis ter beschikking worden gesteld. Van de begeerde game zijn intussen al meer dan 21 miljoen exemplaren verkocht.

GameSnackBE-Minecraft-Screenshot-01

 • R1TM1X

  Welke versie komt uit op PS4? ik neem aan dat het redelijk ver achterloopt op pc

  • Charlotte Moens

   De versie vr de Ps4 biedt een grotere wereld en je hebt zelf de mogelijkheid ook om je Minecraft-werelden van oudere versies van je met de nieuwste editie in te laden. Hetzelfde voor Xbox One. 🙂 Deze nieuwe versie komt in augustus enkel naar Xbox One, Ps4 en Vita, niet naar pc.

  • Indy

   Achterlopen in welke zin? Als je prestatie/graphicsgewijs bedoelt, dan is dat in de meeste andere gevallen correct. Minecraft is echter geen zware game, dus zou de PS4 die even soepel moeten draaien als de PC.

  • R1TM1X

   Toen minecraft uitkwam voor xbox360 zaten we op pc al aan versie 1.5.+ en de xbox versie was toen maar 1.0 ( dieren kweken ging nog niet bv) en de map was STUKKEN kleiner

  • Indy

   Ah, op die manier. Daar is voorlopig nog geen duidelijkheid over denk ik. Ik kan er alleszins niets over vinden.

No more articles