Er is intussen al een tijdje heel wat heisa rond het einde van Mass Effect 3. BioWare liet weten dat ze het einde niet gingen veranderen, maar nu keren ze terug op die beslissing.

Dat BioWare luistert naar de feedback van hun fanbase wisten we al. Nu heeft Bioware gekozen om het einde van Mass Effect misschien toch te veranderen. Ze hebben volgende statement op Facebook geplaatst:

[blockquote]”We zijn er ons van bewust dat er onenigheden waren omtrent een recente post op deze account betreffende het einde van de game. In deze post werd vermeld dat we geen plannen hadden om het einde te veranderen. We willen graag duidelijk maken dat we actief en serieus rekening houden met de feedback en hebben nog niets uitgesloten. Op dit moment zijn we nog steeds bezig feedback te verzamelen, maar hebben we nog steeds geen beslissing gemaakt. Jullie feedback en meningen zijn voor ons van groot belang, we verontschuldigen ons dan ook voor enige verwarring. Onze prioriteit is om contact met jullie, onze trouwe fans, te houden.”[/blockquote]

We wachten in ieder geval vol spanning op meer nieuws.

No more articles