Vorige week was Justin Bieber in een “a bad mood” en dreigde de mobiele gamesontwikkelaar RC3 aan te klagen. Vandaag zijn de rollen omgedraaid! RC3 is mad en ze gaan JB lekker aangeklagen…

Wat is er allemaal gebeurd? De mobiele gamesontwikkelaar RC3 heeft een game uitgebracht, genaamd Joustin’ Beaver. Justin Bieber is hierachter gekomen en heeft het waarschijnlijk zelf gespeeld, maar het beviel hem totaal niet! Zo erg zelfs dat hij zijn advocaten (The Justin Bieber Rescue Unit Against Parodied Games) heeft ingeschakeld om te gaan dreigen met een aanklacht.

Nu is RC3 toevallig een Amerikaans bedrijf gevestigd in Amerika. Zo vallen zij ook toevallig onder de Amerikaanse grondwet met een vastgelegd recht dat zij mogen parodiëren. Zodoende probeerden de twee partijen tot een besluit te komen. Maar helaas, dat is niet gelukt! Dus dan zit er maar één ding op, bedacht RC3. We gaan Justin Bieber aanklagen!

Alleen nog afwachten wie er als laatst ‘Oh Baby’ zingt… Wordt vervolgd!

 • Jef

  Wat een circus, enkel mogelijk in de States!

 • Indy

  Belachelijke reactie van Justin Bieber trouwens, als je zo bekend wilt zijn moet je er maar rekening mee houden dat mensen kunnen en waarschijnlijk ook zullen parodiëren.

  • Jef

   Inderdaad! Het is waarschijnlijk meer een zaak van prestige en verdoken reclame.

No more articles