Sony heeft vandaag bekend gemaakt dat morgen de nieuwe systeemupdate v4.20 wordt uitgerold.

Zo heeft men de specificaties voor de power-modus herzien en afgestemd in overeenstemming met de SCEE regelgeving. Hierdoor wordt het systeem nu standaard na 1 uur inactiviteit automatisch uitgeschakeld. Uiteraard is het mogelijk om deze instelling manueel in te stellen via “System Auto-Off” in het Instellingen menu.

De vorige v4.10 update bracht ons de Sidetone functionaliteit, waarbij gebruikers van een draadloze stereo headset hun eigen stem kunnen horen wanneer ze in multiplayer aan het praten zijn. Deze nieuwe update bouwt hier verder op in door de audio prestaties te verbeteren door gebruikers de mogelijkheid te geven om één van de vijf niveaus voor microfoon audio te laten kiezen. Daarnaast brengt de update ook virtual surround audio met zich mee, wat het kijken met Blu-Ray of DVD films met een draadloze stereo headset aangenamer moet maken. Ook wordt het mogelijk om de Sidetone functie volledig uit te schakelen via de instellingen.

Om het rijtje af te sluiten heeft men ook het saved data management gedeelte verbeterd. Zo kan men vanaf morgen meerdere opgeslagen data selecteren om deze gelijktijdig te verwijderen of te verplaatsen.

No more articles