Veel waar voor je geld in de Mortal Kombat Komplete Edition. Deze game heeft met drie miljoen exemplaren wereldwijd zijn strepen al verdiend en is nu verkrijgbaar in een totaalpakket

Warner Bros. Interactive Entertainment maakt bekend dat de Mortal Kombat Komplete Edition nu beschikbaar is in België op PlayStation 3  en Xbox 360.  Mortal Kombat Komplete Edition zit boordevol content van de prijswinnende Mortal Kombat, waarvan meer dan drie miljoen exemplaren wereldwijd verkocht zijn en benoemd is tot Fighting Game of the Year 2011 door Game Informer Magazine, Spike TV Video Game Awards en de Academy of Interactive Arts and Sciences.

What’s in the game?

Mortal Kombat Komplete Edition bevat de veelgeprezen game en alle eerder uitgebrachte downloadable content (DLC). De DLC bevat favoriete krijgers van fans zoals Skarlet, Kenshi en Rain, en de beruchte droom stalker Freddy Krueger. De game biedt ook 15 Klassieke Skins en drie Klassieke Fatalities (Scorpion, Sub-Zero en Reptile).

[blockquote]Mortal Kombat Komplete Edition is het resultaat van het harde werk van het team en een hoogtepunt in het succes die de Mortal Kombat franchise vorig jaar heeft bereikt. We zijn onze fans dankbaar en zijn blij dat we deze complete ervaring in een pakket kunnen leveren,

aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. [/blockquote]

Release info

De release van Mortal Kombat in 2011 vormde de triomfantelijke terugkeer naar de serie met haar volwassen uitstraling, over-the-top fatalities en huiveringwekkende X-ray moves. De game maakt gebruik van innovatieve 2D vechtmechaniek, en introduceerde in de nieuwste uitgave van de franchise een aantal nieuwe game-play kenmerken zoals een tag team, Challenge Tower en een uitgebreide verhaalmodus. Spelers kunnen kiezen uit een indrukwekkende line-up van bekende vechters en kunnen hun vrienden uitdagen in traditionele 1 tegen 1 wedstrijden, of het opnemen tegen verschillende spelers in de nieuwe online King of the Hill modus.

De Mortal Kombat Komplete Edition is nu beschikbaar voor €39,99 op PlayStation 3 en Xbox 360. De game heeft PEGI 18+.

 

Trailers

No more articles