Milestone, een van de meest gewaardeerde ontwikkelaars van racegames voor consoles en PC, kondigt met trots aan dat MotoGP 13 vanaf vandaag verkrijgbaar is.

Michele Caletti, Game Director van MotoGP 13, vertelde ons het volgende:

MotoGP 13 is een complete ‘reboot’ van de serie. We hebben de meest geliefde en gewaardeerde features opgenomen zonder het pure simulatieaspect van de game uit het oog te verliezen. Dit is nog maar het begin. We hebben nog veel nieuwe inhoud en verrassingen in petto voor MotoGP fans. We willen de speelduur van de game zo lang mogelijk bewaren en ervoor zorgen dat spelers niet verveeld raken.

MotoGP 13 is de officiële videogame van een van de meest bekende sporten ter wereld en bevat alle circuits en coureurs van het MotoGP seizoen 2013, inclusief de Moto2 en Moto3 klassen. De game ademt alle aspecten van MotoGP, door bijvoorbeeld de fotorealistische graphics en de interface in dezelfde stijl als de TV uitzendingen. Dankzij de realistische besturing voelen spelers hoe het is om een motor te besturen en kunnen ze kiezen om met of zonder hulpmiddelen te rijden, voor een 100% natuurgetrouwe simulatie.

Door de omvattende carrièremodus met eerstepersoonselementen zoals 3D pits en perspectief vanuit de helm sta je echt in de schoenen van de coureurs!

De gamemodi in MotoGP 13: Grand Prix – waar de speler kan kiezen uit alle officiële coureurs en teams, circuits, klassen en motoren; World Championship – in deze modus dient de speler zijn kwaliteiten te bewijzen gedurende het volledige 2013 wereldkampioenschap MotoGP in de Moto3, Moto2 of MotoGP klassen; Instant Race – hiermee duik je direct in de actie; Career – de gloednieuwe carrièremodus is ontwikkeld om de speler op te laten klimmen van debutant tot wereldkampioen MotoGP; Split screen – lokale multiplayer om te MotoGP ervaring te beleven met vrienden; Online Multiplayer – hiermee kan de speler online tegen zijn vrienden racen in de Grand Prix-modus of het gehele 2013 kampioenschap.

MotoGP 13 is ontwikkeld door Milestone en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360, PC en PlayStation Vita.

No more articles