Milestone, één van de meest toonaangevende ontwikkelaars en uitgevers van racegames voor consoles en Windows PC, kondigt met trots aan dat MotoGP 13 nu in de winkel ligt.

Luisa Bixio, Marketing en Sales Director bij Milestone, aan het woord:

We zijn erg blij met de release van de MotoGP-spelervaring op het Steam-platform. We hebben geprobeerd aan de wens van spelers te voldoen die de games van Milestone op een van de meest geprezen en gerespecteerde spelplatforms wilden hebben. MotoGP 13 is nog maar het begin. Met deze nieuwe titel willen we een sterk signaal aan de community afgeven die ons vele jaren heeft gevolgd en gesteund: wij luisteren naar jullie.

Daarnaast is op Steam het volgende te vinden: de exclusieve en bloedstollende DLC – MotoGP 13 2012 Top Riders voor het seizoen van 2012, met 8 kampioenen en 4 teams/motoren; plus de achievements die al worden meegeleverd bij de andere console-versie.

MotoGP 13 is het officiële videospel van een van de beroemdste sportmerken en bevat alle circuits en coureurs van het 2013 MotoGP-seizoen (Moto2 en Moto3). Alle aspecten van het spel zijn geheel in de geest van MotoGP gemaakt: van de fotorealistische graphics tot de interface in tv-stijl, inclusief menu’s en geluiden. Dat zijn de belangrijkste functies van het nieuwe meesterwerk van Milestone. Dankzij realistisch rijgedrag kunnen spelers de motor in hun handen voelen en kiezen of ze willen rijden met schaalbare hulpmiddelen of als in een pure simulatie voor de echte fans! Dankzij een nieuwe meeslepende carrièremodus met first-person elementen zoals 3d-pits en helmweergaven kun je volledig in de huid van de coureur kruipen!

MotoGP 13, dat wordt ontwikkeld door de studio Milestone, komt op 21 juni 2013 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en de PlayStation Vita.

No more articles