Games worden alsmaar groter qua bestandsgrootte, dat is wel duidelijk, maar het gaat tegenwoordig al zo ver dat zelfs enkel de multiplayer modus van Halo 4 opslagruimte vraagt. Een marketingstunt of belooft dit veel spektakel?

Microsoft heeft namelijk vandaag bekend gemaakt dat de multiplayer modus van Halo 4 maar liefst een 8GB USB flash drive of een harde schijf vereist. Om de beste speelervaring mee te maken is het logisch dat je het best gebruik maakt van een harde schijf, waardoor de Xbox 360 4GB, Arcade en Core modellen al een no-go zijn. Heb jij één van deze consoles, zul je dus even in je portemonnee moeten duiken. Op Xbox.com raad men alvast hun 320GB HD aan, die ook al over Lego Star Wars 3: The Clone Wars beschikt als een full downloadable game.

Je kunt het ook wat goedkoper doen door gebruik te maken van een 8GB USB flash drive, en Xbox.com kan je hierbij zelfs helpen. Zo raad men een USB-stick van SanDisk aan, die komt in 8GB en 16GB en ook al is ingesteld als Xbox 360 memory unit.

No more articles