NAMCO Bandai Games Europe, uitgever in de game-industrie, marketing en sales, kondigt drie nieuwe uitgeversakkoorden aan met de onafhankelijke studio’s Nine Dots Studio, Magiko Soft en Lightmare Studio voor de titels GoD Factory: Wingmen, Platformines en Beware Planet Earth! De drie titels zullen in 2014 een digitale release krijgen.

We zijn blij onafhankelijke ontwikkelaars te kunnen ondersteunen en aan te moedigen om creatief te bezig te blijven in de industrie,” aldus Kevin YANAGIHARA, Senior SVP Production bij NAMCO BANDAI Games Europe. “Indiefans hebben reeds GoD Factory: Wingmen, Platformines en Beware Planet Earth gesteund, en als uitgever zijn we blij om op onze beurt de ontwikkelaars te kunnen ondersteunen en een breder publiek aan te spreken.”

GoD Factory: Wingmen

GoD Factory: Wingmen, ontwikkeld door Nine Dots Studio, is een team-based space combat simulator die voor PC, Mac en Linux uitkomt. Spelers moeten het in tactische 4 vs 4 wedstrijden tegen elkaar opnemen en elkaars Carrier zien te vernietigen. Spelers kunnen nadien credits verdienen waarmee ze krachtige en exotische onderdelen kunnen kopen om hun schepen mee uit te bouwen en de gevechten zo meer en meer naar zich toe te trekken.

Platformines

Platformines van Magiko Soft is een mix van 16-bit platformactie met RPG- en shooterelementen, en weet zo originele retro-style gamefun aan te bieden. Platformines komt op 28 maart naar PC via Steam en nodigt spelers uit een gigantisch netwerk van mijnen, vol dodelijke vijanden, vallen en schatten, te ontdekken. Je eigen 2D-held kan je naar believen aanpassen en laten zoeken naar verborgen schatkisten, zakken vol goud en brutale wapens in een wereld die constant verandert.

Beware Planet Earth!

Beware Planet Earth! van Lightmare Studio is een mix van klassieke tower defense en time management die richting iPhone, iPad en PC (via Steam) komt. Probeer je koeien te redden van de alieninvasie door torens, vallen en objecten op het speelveld te plaatsen en met je zapper naar de groene mannetjes te schieten. Voortbouwend op de vroegere PC-release in 2012, zal de game nieuwe levels en vijanden, geïnspireerd op Valves universum, aanbieden.

Als bewijs van deze steun heeft NAMCO BANDAI Games Europe ook besloten sponsor te worden van het Game Connection “Selected Projects”-programma. Op deze manier kunnen ontwikkelaars hun ideeën voor een uitgebreid publiek pitchen. “Selected Projects” is een cruciaal onderdeel van het opkomende Game Connection America, dat plaatsvindt in San Francisco van 17 tot 19 maart 2014.

No more articles