Deep Silver kondigt aan dat het door Eutechnyx ontwikkelde NASCAR ’14 gereleased wordt in Noord-Amerika en in het eerste kwartaal van 2014 naar de PAL-gebieden komt. Het zal beschikbaar zijn voor PlayStation 3 en Xbox 360, met een adviesprijs van EUR 49,99. NASCAR ’14 is een razendsnelle en intense racegame die fans een completere NASCAR-ervaring biedt dan ooit tevoren.

“NASCAR is een immens populaire sport, die in Amerika wat kijkcijfers betreft alleen wordt overtroffen door American Football. Activision bracht de afgelopen jaren dan ook meerdere Nascar-titels uit. Deep Silver is verheugd dat ze de rechten voor NASCAR ’14 hebben gekregen en kijkt uit naar een langdurige samenwerking met zowel de fans als de franchise”, zegt Geoff Mulligan, COO van Deep Silver.

Nu is het jouw beurt om je met NASCAR ’14 in volle vaart in de meest intense racesport ter wereld te storten. Pak het stuur over van je favoriete coureur en beleef een echte raceweek-ervaring, compleet met oefen- en kwalificatierondes en wedstrijden. NASCAR ’14 bevat al je favoriete persoonlijkheden en een live replay, waardoor je een authentieke NASCAR-ervaring in handen hebt.

Kenmerken

NASCAR Highlights: met “NASCAR Highlights” bepaal jij de afloop van de meest zinderende hoogtepunten van het raceseizoen. Eutechnyx zorgt dat de conditie van de auto’s, de weersomstandigheden en de plaatsen op het circuit exact hetzelfde zijn als in het echt. Het enige verschil ben jij!

Speltype Carrière: werk jezelf omhoog in een uitgebreid carrière-speltype, compleet met aanpasbare auto’s, sponsoren en research & development. Help jij je team aan die beker?

Officiële teams & circuits: neem het op tegen officiële NASCAR-teams en -coureurs op je favoriete circuits: van de hellingen van Daytona en de haarspeldbochten van Sonoma tot de bloedstollende snelheid van Talladega.

Competities: zoek nog meer concurrentie door online met vrienden competities te starten, inclusief statistieken, uitdagingen, ranglijsten en replays.

Online multiplayer: doe je voordeel met dynamische op vaardigheden gebaseerde matchmaking, online toernooien en de mogelijkheid om makkelijk in en uit een server te stappen, zodat je gegarandeerd tegenstanders vindt die aan je gewaagd zijn.

No more articles