NCsoft onthult vandaag het voorverkoopprogramma voor Guild Wars 2,  het langverwachte  online role – playingspel gepland voor release in 2012.

Vanaf 10 april zullen spelers die de Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe of Standard Edition in voorverkoop kopen, gegarandeerd toegang krijgen tot alle beta weekend events en bovendien kunnen ze al beginnen met spelen drie dagen voor release van het spel, wat hen de mogelijkheid geeft om zich als eerste te verzekeren van een personage en guild name.  Als bonus zullen spelers die een van de editions in voorverkoop kopen een exclusieve Hero’s Band ontvangen, waardoor hun personages voorzien worden van een verscheidenheid aan verbeteringen wanneer ze zich in de wereld van Tyria wagen inGuild Wars 2.

De Guild Wars 2 Collector’s Edition biedt de fans een ongeëvenaarde collectie aan fysieke inhoud die verder gaat dan het spel zelf. Het pronkstuk van de Collector’s Edition is een gedetailleerd, handgeschilderd, 25 – centimeter beeld van Rytlock Brimstone, de beestachtige krijger die zijn gekende vlammende zwaard hanteert. Samen met het Rytlock beeldje ontvangen spelers ook een kader met vijf  Guild Wars 2 prints van de hand van wereldberoemde artiesten, een 112 – pagina tellend Making of Guild Wars 2 hardback boek, een ‘Best of Guild Wars 2 Soundtrack’ CD van de bekroonde componist Jeremy Soule en vijf in-game items, inclusief een Mistfire Wolf die aan de zijde van de spelers zal vechten en een miniatuur Rytlock die de spelers zal vergezellen op hun reizen door Tyria.

De Guild Wars 2 Collector’s Edition is verkrijgbaar voor € 149,99, de Digital Deluxe voor€ 74,99 en de Standard Edition voor € 54,99.

No more articles