Criterion Games maakt voor de Wii U de beste versie van zijn racer tot nu toe.

Alex Ward van Criterion Games bevestigde dat de Wii U versie van NFS: Most Wanted de beste graphics in huis zal hebben. Niet zomaar een simpele port, maar een geëngageerde inspanning om de game op de Wii U af te stellen. Volgens Ward worden ook de night-time effecten onder handen genomen en zijn die van de beste die de ontwikkelaar reeds heeft gemaakt. Een andere modus die ook word toegevoegd is de asynchrone multiplayer. Dat betekend dat tijdens het spelen een andere speler je op eender welk moment kan vervoegen of verlaten. Handig als je het in sommige situaties wat te moeilijk hebt.

Wat de Wii U versie ook uniek maakt is de integratie van de Miiverse. Zo zal je al je achievements, en avonturen kunnen delen met de hele wereld. Criterion is daarmee de eerste ontwikkelaar die ondersteuning biedt voor Miiverse in een game, behalve Nintendo zelf uiteraard. Mooi dat een Need For Speed titel een waardige versie krijgt voor een Nintendo console. Iets dat in het verleden niet altijd het geval was.

Een releasedatum werd nog niet vrijgegeven, maar wij vermoeden dat dit laatste niet zo heel lang op zich zal laten wachten.

No more articles