De ultieme verzameling helden uit mythen, legenden, fantasie en sci-fi komt samen om het uit te vechten in een nieuwe online multiplayer vechtspel. NEXON Europe kondigt Lost Saga aan, een snel en vermakelijk vechtspel vol actie en boordevol plezier, die de strijd aan zal gaan met de beste onder de party vechtspelen. Met meer dan 100 vrolijke fantasiekarakters, 20 omgevingen om in te spelen, verschillende afwisselende spelvormen en dit allemaal free-to-play.

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licensie bij WeMade Entertainment. De enorme cast behelst de meest populaire figuren voor spelers van alle leeftijden, van Robin Hood tot de hedendaagse ninja krijgers, en brengt daarmee fantasie, sci-fi en popcultuur samen in een fantastische titel waarin tot 16 spelers het tegelijk online kunnen uitvechten.

Elk van de helden in Lost Saga kan worden aangepast, zodat spelers hun speelervaring kunnen personaliseren om steeds weer nieuwe hoogtepunten te beleven tijdens gevechten met vrienden. Dit alles in een verscheidenheid aan stads-, natuur- en mystieke omgevingen – die allemaal kunnen worden gespeeld zonder dat daar ooit extra aankopen voor gedaan hoeven worden.

“We zijn ontzettend verheugd om deze prestigieuze titel van I.O. Entertainment toe te voegen aan ons brede, gevariëerdeassortiment,” vertelt Kenny Chang, bedrijfsdirecteur bij NEXON Europe. “Lost Saga is een typische ‘makkelijk te leren, moeilijk te meester te worden’ spel. Veel actie, snelle en leuke gameplay met 100 verschillende, goed gebalanceerde aanvallende en verdedigende karakters, die iedere speelsessie weer een unieke speelervaring bieden. Ik verwacht dat onze spelers zullen genieten van deze fantastische toevoeging aan de NEXON Europe familie.”

De gevechten in Lost Saga zijn er in allerlei soorten en maten. In de Crown Control modus dienen spelers de kroon van hun team te beschermen tegen hun tegenstanders, en in de Prisoner modus kunnen spelers de vijand op het strijdtoneel in gevangenschap nemen. De Power Stone modus daagt spelers uit om hun vaardigheden te beschermen door hun Power Stone te verdedigen, en de Boss Raid modus verheft één speler tot de ultieme eindbaas, die zijn tegenstanders door middel van samenwerking dienen te vernietigen.

Uitrustingen en wapens in Lost Saga zijn elk verbonden aan specifieke vaardigheden, en zegevierende spelers kunnen zich de uitrusting en wapens van hun tegenstanders, alsmede de daarbij behorende vaardigheden, toe-eigenen. Een innovatief wisselsysteem laat spelers in de hitte van de strijd karakters uitwisselen met hun volledige arsenaal aan helden, om zo van tactiek te veranderen en enorme combo’s te behalen. Duizenden combinaties en variaties van vaardigheden maken Lost Saga een voortdurend vernieuwende strijd die spelers scherp zal houden, terwijl het spel toegankelijk en leuk blijft door haar meeslepende art en intuïtieve besturing.

No more articles