Bandai Namco kondigt NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 aan voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. Het lot van Hidden Leaf Village en de rest van de wereld ligt opnieuw in handen van Naruto en diens vrienden in het spannende einde van de NARUTO SHIPPUDEN-verhaallijn.

CyberConnect2 neemt eens te meer de ontwikkeling op zich en weet er dankzij de kracht van de nieuwe generatie consoles en pc-hardware voor te zorgen dat de graphics in NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 die van de anime overtreffen en combineert dat met bliksemsnelle gameplay.

“De STORM-serie blijft een van onze meest populaire franchises en diens overstap naar de nieuwe generatie van hardware zorgt ervoor dat het hier niet zal stoppen. Onze partner, CyberConnect2, heeft altijd met hart en ziel aan de NARUTO-franchise gewerkt en met NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 hoopt het zichzelf te overtreffen!” aldus Herve Hoerdt, Vice President van IP Strategy bij BANDAI NAMCO Games Europe.

De gekende een-tegen-een multiplayer modi keren terug voor zowel offline als online gameplezier. Daag spelers van over de hele wereld uit of neem het tegen iemand naast jou op de bank op in een potje knokken en kom te weten wie de beste ninja is.

BANDAI NAMCO Games Europe is tevens van plan NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 naar de STORM-League te brengen.

No more articles