Ken Levine, de big daddy van Irrational Games, heeft een nieuwe tegenstander voor BioShock Infinite onthuld. Dit personage gaat als Motorized Patriot door het leven.

Volgens Levine zal de Patriot een volledig onverschrokken vijand zijn wanneer spelers tegen hem te lijf gaan. Dit personage heeft namelijk geen gevoel van zelfbehoud, dus hij zal gewoon op je af blijven komen. Als je in staat bent om hem te verslaan, is het mogelijk om zijn belangrijkste wapen voor jezelf te houden. Dit wapen is een Gaitling-achtig ding en heeft de naam Pepper Mill. En om het wat uitdagender te maken, heeft de ontwikkelaar besloten dat je dit wapen nergens anders kunt krijgen: het pistool is alleen beschikbaar eenmaal de Motorized Patriot is verslagen!

Levine wist ook nog te vertellen dat dit vijanden zijn die gebruikt worden om niet alleen krachtig te zijn, maar om de capaciteiten van de meer traditionele BioShock vijanden te vergroten. Spelers gaan hen in bepaalde gebieden van de game tegenkomen, en ze gaan werkelijk een unieke uitdaging bieden.

BioShock Infinite komt op 19 oktober naar Europa voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360.

No more articles