Een derde uitbreiding voor Borderlands 2 is nu verkrijgbaar.

In de derde uitbreiding genaamd Sir hammerlock’s Big Game Hunt, volg je het verhaal van Captain Scarlett en haar Captain Booty en Mr. Torgue’s campaign of Carnage. Er wordt een nieuwe zone aan het spel toegevoegd, genaamd Aegrus, alsook nieuwe omgevingen zoals Savage lands, Lodge, en Scylla’s Grove en het zou Borderlands niet zijn mochten er geen nieuwe unieke en legendarische wapens aan toegevoegd worden en nieuwe loot voorwerpen.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt vindt plaats na het eind van het hoofdverhaal, waarbij je het moet opnemen tegen een zekere Professor Nakayama. Behalve de professor moet je je ook een weg banen tussen al de nieuwe creatures die de campagne bevolken zoals Wetland Drifters, Spores, Armored Boroks, Scaylions, Scaylion Queens, Savage Warriors, Witch Doctors, en een nieuw team raid boss genaamd de Seraph Guardian.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, is nu te verkrijgen voor PC, Xbox 360, en PS 3 aan de prijs van 10$. Gamers met een Season Pass kunnen de uitbreiding gratis downloaden. Wie benieuwd is kan een kijkje nemen op de trailer.

No more articles