Met de bèta voor deze zomer gepland, en de release voor september 2014, zijn er weer wat nieuwe details (en mooie plaatjes!) van Destiny bekend. Via social media heeft Bungie weer wat fijne details online gezet.

Zoals het nieuwtje dat de party waarin je speelt geen NPC’s kan opnemen. Wat in eerste instantie een gemiste kans lijkt, maar Bungie heeft laten weten dat zij het juist interessanter vinden wanneer je de NPC’s niet kunt recruiten. En volgens Bungie is het juist zonde als je níet met andere menselijke spelers in je gezelschap reist, die net als jij allemaal een eigen wil hebben. Daar is ook wel weer wat voor te zeggen. Het zorgt in ieder geval voor wat meer pit! Overigens zijn er natuurlijk wel NPC’s beschikbaar, maar dit is vooral om te traden en informatie te verkrijgen.

Een ander tof detail: de buit die je vindt op planeet, zal niet zomaar random loot zijn. Het is afgestemd op jouw klasse en wapens, en je kunt er dus altijd daadwerkelijk wat mee. Wapens zijn flexibel en makkelijk in te wisselen en inzetbaar: je kunt op elk moment je wapens omwisselen.

Hieronder nog wat mooie nieuwe beelden.

No more articles