Capcom is vandaag zo vriendelijk geweest om enkele nieuwe details rondom hun Resident Evil 6 op de wereld los te laten. Het betreft vooral meer informatie rondom de releasedatum en een aankomende demo.

Oorspronkelijk zou de game verschijnen op 20 november dit jaar, maar Capcom is zeker van hun stuk en wil de release vervroegen naar 2 oktober dit jaar. Capcom weet er ook nog bij te vermelden dat ze geen angst hebben om het tegen concurrerende games op te nemen; dit wisten ze op de volgende manier aan te halen:

[blockquote]Toen we het idee aan het ontwikkelingsteam vertelden dat ze wat tijd moesten inkorten aan de ontwikkeling van de game – dat was voor ons het engste moment, niet de angst van games van andere bedrijven.[/blockquote]

Volgens Capcom waren spelers zo enthousiast toen men Resident Evil 6 aankondigden, daarom wil men ervoor zorgen dat de fans deze nieuwe game zo snel mogelijk in handen krijgen.

Een demo van de game zal later dit jaar nog verschijnen, waarbij degenen die Capcom’s aankomende RPG game Dragon’s Dogma kopen eerder toegang verkrijgen. Zo zal Dragon’s Dogma beschikken over een token, waarmee de Resident Evil 6 demo gedownload kan worden op 3 juli voor Xbox 360 en 4 september voor PlayStation 3.

Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft Capcom vandaag ook nog een nieuwe trailer vrijgegeven. Deze is hieronder te bezichtigen. Enjoy!

No more articles