Voor degenen die echt geen genoeg krijgen van Lightning, heeft Square Enix enkele nieuwe screenshots vrijgegeven, maar ook nieuwe informatie.

We beginnen met de aankondiging van een nieuw personage, namelijk Lumina, een knappe jongedame die heel wat weg heeft van Lightning. Deze dame heeft de mogelijkheid om de originele cast zowel te helpen als te belemmeren. Toch zal ze meerendeels van de tijd Lightning doorheen bepaalde gedeeltes van het spel leiden. Verder zijn er echter geen details bekend wanneer we haar in de game kunnen verwachten en of ze een speelbare personage zal zijn. Lumina kun je bewonderen in de laatste 3 screenshots hieronder.

Ook is er meer informatie bekend gemaakt rondom Lightnings costumes. De heldin kan zich uitrusten met maximaal 3 outfits en kan in de strijd hier tussen wisselen. Hieruit kunnen we concluderen dat elke outfit een eigen ATB-meter heeft die zal groeien naarmate je vecht. Verder zal Lightning beschikken over een aantal nieuwe magische vermogens.

Op de screenshots hieronder zien we de rooskleurige heldin terug met haar nieuwe “Dark Muse” en “Shadow’s Dust” outfits. Enjoy!

No more articles