De kampioen van de liefde, Star Sapphire, is de nieuwste kampioen die zich aansluit bij Infinite Crisis, de free-to-play MOBA van Turbine die zich afspeelt in het DC Universum. Ontdek alvast alle ins en out van deze liefdevolle kampioen, voordat ze wordt toegevoegd aan de in-game line-up op 26 februari.

Carol Ferris heeft Hal Jordan ingehuurd om testpiloot te zijn voor Ferris Aircraft, en de twee raakten verwikkeld in een romance. Het werd ingewikkelder toen de Zamarons, een alienvolk, de Star Sapphire – ring aan Carol gaven, die de kracht van liefde kan beïnvloeden. In het begin veranderde deze kracht de gevoelens van Carol voor Hal Jordan in haatgevoelens waardoor ze vaak vochten. Later kon ze de kracht van de ring beheersen en werd ze zelfs poortwachter voor de Predator eenheid. Star Sapphire’s schietbereik en de schade die ze daarmee aanbrengt houden haar vijanden op een veilige afstand!

Wil je als eerste de vaardigheden van Star Sapphire testen in de Infinite Crisis arena? Schrijf je dan in voor de closed beta!

No more articles