Gisteren wist Warner Bros te melden dat Lollipop Chainsaw het daglicht zal zien op 13 juni dit jaar. Vandaag zijn ze zelfs zo gul geweest om een 10-tal screenshots vrij te geven.

Naast deze smaakvolle sreenshots, heeft de uitgever ook bekend gemaakt dat er andere kostuums in de game verwerkt zitten. Zo zal er een Highschool of the Dead costume ontworpen worden door Saeko Busujima en Rei Miyamoto, een Deadman Wonderland outfit met de naam “Is This a Zombie?” door Haruna, en een Manyu Hiken-cho outfit door Manyu Chifusa.

En er zijn zelfs nog meer smaakvolle outfits op komst! Zo zal iedere console beschikken over zijn eigen exclusieve bikini outfit! De PlayStation 3 krijgt te maken met de Multi Border Bikini, terwijl de Xbox 360 versie de Seashell Bikini krijgt. Beide bikini outfits zullen toegankelijk zijn voor degenen die de Collector’s Edition kopen, net als een aantal andere costumes.

Dat ze in Japan veel tijd en moeite steken in games, wisten we al langer dan vandaag en dit doen ze ook met Lollipop Chainsaw. Zo zullen er twee stemmen zijn die de stem van onze liefdevolle cheerleader vertolken. Wanneer je de game hebt uitgespeeld, krijg je de mogelijkheid om te wisselen tussen de stemmen. Wil je eerder van stem kunnen switchen? Dan zul je de premium versie moeten kopen!

No more articles