Konami brengt vandaag de nieuwe trailer van de beroemde titel Metal Gear Rising: Revengeance uit, waarin voorheen onbekende verhaalelementen en personages worden geïntroduceerd.

De 5 minuten durende trailer kan vanavond om 19.00 uur worden bekeken via www.metalgearsolid.com. In het filmpje zie je hoe Revengeance ster Raiden een Afrikaanse minister-president beschermt tijdens een vredesmachtbezoek. Een bedrieglijke PMC (Private Military Company, zoals geïntroduceerd in Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots) valt de groep aan. De trailer laat verder de taken zien die de zwaard-zwaaiende held te wachten staan.

Er worden ook nieuwe gameplay-elementen getoond, zoals Raiden die surveillancecamera’s vernietigt om niet opgemerkt te worden. Raiden hackt ook vijandelijke AI-eenheden om ze te controleren en stiekem uit te schakelen. De trailer toont ook de prachtige ‘boss fights’ die het spel kenmerken. Tevens introduceert het spel nieuwe tegenstanders, die je niet eerder hebt gezien. Zoals Mistral – een vrouwelijke cyborg – die is uitgerust met meer dan een dozijn armen.

Metal Gear Rising: Revengeance komt op 21 februari uit voor PlayStation 3 en Xbox 360.

No more articles