Insomniac heeft enkele nieuwe details rondom hun aankomende Ratchet & Clank: QForce vrijgegeven, samen met enkele screenshots.

Zoals al eerder bekend was, keert Ratchet & Clank: QForce terug naar zijn roots door terug gebruik te maken van third-person besturing met Ratchet en de gebruikelijke klassieke camera en wapens. Toch hebben ze er een nieuw extraatje bovenop gegooid, want zo kunnen we een nieuw tower defense element verwachten. Dit nieuw element bevindt zich gedurende de Ratchet gameplay en is het dus de bedoeling om een basis te bouwen en te verdedigen tegen invasies met behulp van het uitgebreide arsenaal dat beschikbaar is in deze game. Dankzij dit element hoopt de ontwikkelaar de game naar een hoger niveau van strategie en besluitvorming te brengen.

Een game zou overdreven saai zijn zonder vijanden, dus zullen we uiteraard in QForce een nieuwe vijand ontmoeten, die een rotten ei heeft te pellen met Captain Qwark. Meer informatie over deze nieuwe vijand is helaas nog niet bekend gemaakt. Wel kunnen we jullie meedelen dat spelers de keuze krijgen om in de huid te treden van Ratchet, Clank en Captain Qwark om vervolgens tegen een alien leger te vechten verspreid over vijf levels geplaatst op drie verschillende planeten. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met een vriend spelen in de split-screen modus of online co-op.

Ratchet & Clank: QForce verschijnt in de herfst van dit jaar exclusief voor de PlayStation 3. Hieronder kun je tot die tijd alvast enkele screenshots terugvinden.

No more articles