Ga de uitdaging aan! Deep Silver geeft nieuwe screenshots vrij voor Summer Stars 2012.

Deep Silver en 49Games geven vandaag nieuwe screenshots vrij voor de komende sportgame Summer Stars 2012, beschikbaar voor Xbox 360 (compatibel met Kinect voor Xbox 360), PlayStation 3 met PlayStation Move support, en Wii. In de nieuwe screenshots maken we kennis met disciplines zoals polsstokspringen, verspringen, hordelopen en hamerslingeren, maar ook met een aantal bekende locaties die in het spel zullen zitten. Summer Stars 2012 zal in België vanaf 30 maart verkrijgbaar zijn.

Summer Stars laat de spelers een grote verscheidenheid aan evenementen, speciale uitdagingen en competities ervaren op spannende locaties verspreid over de hele wereld. Met meer dan 18 verschillende disciplines en challenges bevat Summer Stars 2012 een omvangrijk aanbod aan zomersporten. Spelers kunnen hun talent tonen in disciplines zoals hink – stap – springen, mountainbiking, duiken of sprinten en kunnen zo een echte topatleet worden in de career mode.

In multiplayer mode kun je via splitscreen de strijd aangaan met drie vrienden of familieleden, wat er voor zorgt dat je telkens ‘nog een keer’ wilt spelen. Summer Stars 2012 laat de spelers ook zelf beslissen in hoeverre ze fysiek betrokken willen worden in de gameplay: de game ondersteunt zowel traditionele besturing door de controller als besturing via motion control voor Kinect voor Xbox 360, PlayStation Move of Wii.

No more articles