Vandaag wordt de tweede Starter Zone, Satuma, voorgesteld.

In Dragon’s Prophet zullen spelers kunnen kiezen waar ze hun avontuur willen starten, nadat ze zijn aangevallen door een groep verraders. Avonturiers zullen aan meer dan 200 quests kunnen deelnemen, om zo te achterhalen waarom deze eens zo rustige regio bedreigd wordt.

Satuma ligt in Mangard, het westelijke deel van Auratia. Dit grote gebied bestaat uit wijde vlakten, omringd door hoge bergen. Tijdens de eerste Dragon War zijn hier verschillende bitsige veldslagen uitgevochten, die het uitzicht van het gebied telkens wat veranderd hebben totdat het uiteindelijk getransformeerd werd in een gigantisch meer, waarin alle belangrijke rivieren van Mangard uitmonden.

Dragons-Prophet-screen1

Water is een belangrijk element in Satuma. Veel dorpen worden bewoond door vissers, die gretig gebruik maken van de bronnen en grondstoffen die de omringende meren en rivieren te bieden hebben. Hunak is hier een typisch voorbeeld van. Het dorp ligt net boven de Kylar Abyss, op het punt waar alle rivieren in Satuma samenkomen. In het oosten van Hunak ligt een oeroud en uitgestrekt woud, het Ayanah Forest. Dit grote bos is de belangrijkste bron van bouwmaterialen voor de dorpelingen. Het bos herbergt echter ook een grote bedreiging voor de naburige dorpen: de Forest Giants, krachtige en verschrikkelijke wezens die de houthakkers die te diep het woud ingaan genadeloos aanvallen.

Het Ayanah Forest is niet de enige plek waar gevaar op de loer ligt voor onze spelers. In het noordwesten van Satuma ligt een verstevigde stad, uitgehouwen in een berg door de beroemde en sluwe Generaal Deyarka, die aan het hoofd stond van een duister leger tijdens de eerste Dragon War. De stad werd erg beschadigd tijdens de gevechten, en werd nadien ingenomen door Osira. De ruïnes zijn nu de thuis van de Wolfmen, die een nieuwe naam gaven aan de stad: Wolfman Stronghold.

Dragons-Prophet-screen2

Spelers zullen een moeilijke, maar bovenal lonende tijd hebben terwijl ze Satuma verder verkennen op zoek naar sporen over de verraders die hen aangevallen hebben, en hun motivaties. Verschillende verlaten kerkers en gebouwen wachten daarom op de speler en zijn gezelschap van maximaal vier vrienden. De gastvrijheid van Takhar, in het noorden van Satuma, zal vast en zeker geapprecieerd worden. Dit pittoreske kleine dorpje is bekend voor de vele hotels die er gevestigd zijn. Om zoveel mogelijk klanten te lokken sparen de herbergiers kosten noch moeite om elkaar te overtreffen met kleurrijke borden en heerlijk voedsel, waardoor Takhar een aangename plaats is waar avonturiers op krachten kunnen komen.

No more articles