SEGA heeft vandaag bekend gemaakt dat House of the Dead 4 volgende maand beschikbaar zal zijn voor het SEN (PSN voorheen). Om dit te vieren heeft men een nieuwe trailer en enkele nieuwe screenshots op de wereld los gelaten.

SEGA is van plan House of the Dead 4 naar de PS3 te brengen en dit via het SEN. Oorspronkelijk mochten we de game pas in de lente verwachten, maar de uitgever is zo vriendelijk om ons op 18 april te laten spelen. Meer nog: op 10 april kunnen we allemaal een demo downloaden en het spel uitproberen.

House of the Dead 4 is de console versie van een arcade game die in Japan gespeeld kon worden op die reusachtige kasten en we zullen er onze PlayStation Move controllers voor boven mogen halen. Gelukkig voor ons zal SEGA er wat extra levels bij gooien en we kunnen House of the Dead 4 alleen, of met een vriend(in) spelen. De game zal voor 9,99 $ of € 7,65 gedownload kunnen worden.

In de game kruip je in de huid van James Taylor of Kate Green, allebei AMS agenten. Hun doel is om de wereld te redden door te vechten tegen een oude vijand en hordes meedogenloze kwaadaardige wezens, zombies weliswaar. In deze strijd zijn je wapen en granaten je enige bondgenoten!

Van 18 april tot en met 3 mei kunnen PlayStation Plus gebruikers genieten van een 30% korting op het volledige spel, en krijgen ze vier exclusieve avatars tot hun beschikking.

House of the Dead 4 keert terug naar de virtuele wereld op 18 april voor SEN.

[toggle_simple title=”Belangrijkste kenmerken” width=”Width of toggle box”]

  • PlayStation Move ondersteuning
  • Multiplayer modus
  • Ranking en grading systeem
  • Extra levels uit de House of the Dead Special
  • Bonus unlockable PlayStation Home item
  • Original creator interview
  • Trophies

[/toggle_simple]

No more articles