Een oorlog gloort aan de horizon van Midden-aarde. Tien spelers zullen ten strijde trekken als grote helden en beruchte schurken in de strijd voor heerschappij.

Warner Bros geeft vandaag de filmische trailer vrij van Guardians of Middle-earth, de Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) game, waarmee gamers een eerste glimp opvangen van de ‘guardians’  die de strijd aangaan in een epische confrontatie tussen goed en kwaad.

Tijdens de E3 beurs geven Dan Dinh, professionele MOBA gamer, en Alison Haislip, voormalig G4 TV-correspondent en host van 4 Points van The Nerdist Channel, de aftrap voor het Guardians of Middle-earth toernooi op de stand van Warner Bros. Interactive Entertainment. Dan en Alison kondigen live de zwaardhakkende, magisch stralende, MOBA actie aan die dinsdag start om 14:00 uur lokale tijd en tijdens alle open shows op woensdag en donderdag op E3.

Guardians of Middle-earth info is een nieuwe multiplayer online battle arena (MOBA) game ontwikkeld door Monolith Productions, gepland voor release in herfst 2012, exclusief voor Xbox LIVE Arcade en PlayStation Network.
Deze MOBA game voor consoles biedt meer dan 20 iconische ‘guardians’ inclusief Gandalf, Sauron, Gollum, Thrain en nog veel meer, om mee te spelen tijdens PVP wedstrijden.
Gamers kunnen met andere spelers communiceren via een in-game communicatiesysteem en hebben toegang tot de uitgebreide online stat en leader board system waarmee ze onder andere overwinningen en nederlagen van vrienden kunnen volgen.

No more articles