Als je dit weekend in Amerika naar “Star Wars: The Force Awakens” gaat gaan kijken, dan kun je daar bovenop nog eens extra genieten doordat je de exclusieve trailer van Uncharted 4 te zien gaat krijgen.

Jammer genoeg is het voor ons hoogstwaarschijnlijk nog een paar dagen/weken wachten voordat we de eerste glimp zullen opvangen van deze trailer. Wat wel een interessante vraagstelling is hoeveel Sony op tafel heeft gelegd, als je hoort wat voor een succes de ticketverkoop is van de nieuwe Star Wars.

https://twitter.com/PlayStation/status/677626500590518272/photo/1?ref_src=twsrc^tfw

Enigszins is het nog op onze tanden bijten tot 18 maart 2016 wanneer we Uncharted 4 aan ons gameassortiment kunnen toevoegen. Om je nog even op te warmen geniet nog snel even mee van de laatste officiële trailer die op enkele maanden tijd al meer dan 3 miljoen kijkers kon bekoren.

 • Jef

  Ziet er opnieuw gelikt uit, maar ik vraag me toch af of er geen slijt begint te komen op de serie. Het opzet is in de grond toch steeds min of meer hetzelfde, met quick time events en een geënsceneerde rechtlijnige gameplay.

 • Jens Pauwels

  Hmm. Kan hetzelfde niet gezegd worden van Tomb Raider? Of maakt daar het ‘uitzicht’ doorheen de gehele gameplay veel goed? 😉

  • Jef

   Van de Tomb Raider serie kan inderdaad hetzelfde gezegd worden, maar zij hebben zich destijds ook geheroriënteerd. Ik kijk in ieder geval uit naar de nieuwe Uncharted, maar ik hoop echt dat er voldoende nieuwe gameplay elementen aanwezig zijn. 🙂

No more articles