Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de oprichting van WB Games San Francisco aan, een nieuwe digitale videogamestudio in San Francisco, Californië. De studio specialiseert zich in het ontwikkelen en uitgeven van hoge kwaliteits, free-to-play, mobiele, social en browser-based games en opent dit jaar haar deuren.

Wij zijn zeer verheugd om WB Games San Francisco toe te voegen aan onze wereldwijde portfolio van studio’s en publicatiemogelijkheden.

Naast het ontwikkelen van games zal WB Games San Francisco toezicht houden op alle andere mobiele games die Warner Bros. Interactive Entertainment ontwikkelt. De studio vestigt zich op dezelfde locatie als het in San Francisco gesitueerde Flixster, één van de meest populaire online bestemmingen voor het ontdekken van en toegang krijgen tot content.

De Bay Area is het startpunt van social en mobile gaming. WB Games San Francisco is Warner Bros. Interactive Entertainment’s kans om onze capaciteiten voor het ontwikkelen van games uit te breiden naar het epicentrum van de digitale wereld. San Francisco is als een warm bad voor lokaal talent en biedt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste partners. Dit zal ons helpen om ons doel te verwezenlijken om onze top entertainment- en gamemerken, alsook oorspronkelijke IP’s naar verschillende mobiele, sociale en opkomende platformen te brengen.

No more articles