Microsoft spendeert veel aandacht aan design en Major Nelson presenteert nu opnieuw twee prachtige Xbox One controllers. De controllers krijgen de naam Dusk Shadow (blauwe) en Copper Shadow (koperkleurig).

Xbox One Controller Copper Shadow

Xbox One Controller Copper Shadow

Ze zijn allebei verkrijgbaar aan de prijs van een standaard controller, maar zijn gekleed in een uniek design. De onderkant van de controllers gaan via een gradient over naar zwart en dat maakt de look behoorlijk sexy. De kleurencodes zijn ook naar de binnenkant van de knoppen verplaatst, maar verder is er niets aan de functionaliteit gewijzigd.

Xbox One Controller Dusk Shadow

Xbox One Controller Dusk Shadow

Eerder verscheen ook al een volledig witte controller Lunar White met gouden D-pad en accenten, stijl! Welke van de drie verkies jij?

  • http://creativecircle.be Jef

    De Lunar White editie ziet er nog steeds het mooiste uit.

  • CharlotteMoens

    Ik vind de Dusk Shadow ècht prachtig!

  • Philippe Dupont

    Knap. Playstation mocht ook wel eens wat creatiever uit de hoek komen. Het strafste wat zij totnogtoe deden was die Urban White. Ook niet mis, maar het mag zotter! Of, nog beter, een PS4 Elite controller zit ik eigenlijk wel op de wachten. Heb al vaak naar Scuf gekeken, maar de hoge prijs voor een 3rd party controller schrikt mij wat af. Als ik €200+ euro aan een controller geef heb ik liever dat daar een officiële seal of approval opkleeft ;p

No more articles