Ninja Gaiden 3 heeft vandaag zijn eerste downloadable content-pakket uitgebracht. Je kan deze DLC als bundel aankopen of een selectie maken tussen betaalde en gratis downloads. In deze bundel zitten een paar wapens die nog ontbraken in de campaign en een aantal multiplayer items.

Tot de content waarvoor je moet betalen behoren: de Metal Claws voor de multiplayer, nieuwe Ninja Trials missies en tal van character customization items om je ninja mee uit te dossen. Je kan deze extra’s allemaal apart downloaden of als een pakket voor 800 MS punten aankopen. Er zijn ook een aantal zaken die je gratis kan downloaden, zoals de Falcon’s Talons voor de story mode, een nieuwe multiplayer map en een verhoogde level cap. Dingen die nog niet in de originele game zaten, maar die je nu dus via een soort van update wel in het spel kan implementeren

Op 24 april zal er ook een nieuwe moeilijkheidgraad, Ultimate Ninja, een maand lang gratis beschikbaar zijn. Hou deze datum dus maar goed in de gaten als je een fan bent van de Ninja Gainden-games en van wat uitdaging houdt.

No more articles