De Japanners hebben blijkbaar moeite om hun nieuwste console te promoten.

Erger lijkt het nog een beetje te worden als ze proberen uit te leggen wat die U nu precies is. Nintendo heeft namelijk posters opgehangen in en rond de PAX East Expo die een lijstje weergeven, compleet met keuzevakjes, van alle dingen die de U kan en de oude Wii niet. Je mag zelfs uitdrukkelijk de posters van de muur halen en meenemen. Blijkbaar zijn er nog casual gamers die niet eens van het bestaan van de console afweten, laat staan dat ze weten waarin het ding nu precies verschilt van zijn voorganger.

Het is geen geheim dat de verkoop van de Wii U niet echt een succes is, maar blijkbaar moeten ze bij Nintendo toch hun marketingstrategie eens herzien als je het ons vraagt.

  • Indy

    Wat een naam ook eigenlijk. Het kon geen Wii 2 zijn, zodat mensen effectief weten dat het de TWEEDE Wii is, nee! Het moest iets dom en zelfs slecht klinkend zijn. Nu, zelf heb ik al plezier gehad met mijn Wii U (geef toe, het is toch een Wii 2?! >.>), maar met de huidige naam klinkt het maar als een Wii uitbreiding.

No more articles