De ontwikkelaars Roll7 melden met gepaste trots de komst van hun skategame OlliOlli aan op PlayStation Vita.

Na een uitstel van enkele maanden is het vanaf 22 januari zo ver: je kan grinden, flippen, spinnen en nog zoveel meer tricks uitvoeren op je virtuele skateboard in de Vita-game OlliOlli. De verschillende modi geven jou de kans om gevarieerde levels te spelen en een dagelijkse uitdaging aan te gaan en hierbij overlopen we ze even:

  • Career Mode: bevat 50 levels verdeeld over zowel Amateurs als Pro’s. Hoe verder je komt, hoe meer het gaat afhangen van de timing en nauwkeurigheid om totaan het publiek te geraken. Elk level heeft dan nog eens vijf uitdagingen die Combo en Score attacks bevatten, en gerelateerd zijn aan het algemene klassement.
  • Spots Mode: bij het behalen van het einde van ieder level, speel je de overeenstemmende spot vrij. Iedere spot is gelinkt aan zijn eigen online scorebord en iedere spot heeft een stevige styled combo om doorheen te geraken. Alleen met de best uitgewerkte combinaties van tricks en grinds op die bepaalde plek kan je scoren.
  • Daily Grind: elke dag krijgt iedereen dezelfde spot om supercombo’s uit te voeren. Je kan zoveel mogelijk oefenen maar eens het menens is, krijg je maar één kans om die superscore neer te zetten. Dus is het op je bakkes knallen of in de lucht springen van euforie met je topscore. Er is geen weg tussen.
  • RAD Mode: in deze mode mag je enkel perfecte landingen en grinds maken. Een echte uitdaging voor de hardcore pixel skater, maar je zal eerst een stevig potje moeten showen vooraleer je deze modus kan vrijspelen.

En dan eindigen we met de Trophies: 1 Gold, 3 Silver en 8 Bronze die hier netjes opgelijst staan.

Hou je van old skool skating, dan is deze game misschien een aanrader voor jou.

No more articles