Vandaag verschijnt de The Elder Scrolls Online update One Tamriel voor PlayStation 4 en Xbox One . One Tamriel past de manier waarop spelers avonturen in de game beleven volledig aan en verhoogt het aantal keuzes en sociale opties door de Alliance-restricties te verwijderen en de hoeveelheid content te verhogen.

One Tamriel, een gratis update voor iedereen, biedt de vrijheid die gamers van alle Elder Scrolls-games kunnen verwachten – meer opties voor veteranen en nieuwe spelers. Met een open wereld en level-scaled omgeving kunnen avonturiers werkelijk overal naartoe, met gelijk wie op gelijk welk moment na het eindigen van de tutorial.

One Tamriel verwijdert ook de Alliance-restricties buiten PvP, waardoor spelers met gelijk wie in dezelfde wereld een groep kunnen vormen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om een groep te vinden voor quests en dergelijke, maar ook voor guilds om verschillende groepjes te vormen.

Extra verbeteringen en updates zijn onder meer:

  • Dueling: Spelers kunnen het nu tegen elkaar opnemen, gelijk waar buiten Cyrodiil, om hun skills en builds te testen en te vechten voor de titel van sterkste avonturier.
  • Zone Overhaul: Alle zones hebben een nieuw design gekregen voor een mix van solo en group play met verbeterde baasgevechten en moeilijkheidsgraad.
  • Dungeons: Alle dungeons kunnen in normal en veteran mode worden gespeeld. Het verhaal staat los van de moeilijkheidsgraad en spelers van verschillende levels kunnen samen spelen en loot ontvangen naargelang hun eigen level.
  • Craglorn: De gigantische Craglorn-zone werd opnieuw vormgegeven om het speelbaar te maken voor de eenzame avonturiers. Het blijft wel een must voor spelersgroepen.
  • Loot: Loot in zones werd gestandaardiseerd zoals dungeon loot, waardoor je specifieke sets in specifieke zones ontvangt (gelijk welk level je bent) bij het vervolledigen van quests.

Nieuwe spelers kunnen de meest recent verschenen The Elder Scrolls Online: Gold Edition aanschaffen. Deze bevat de hoofdgame, alsook de vier grote DLC Game Packs: Imperial City, Orsinium, Thieves Guild en Dark Brotherhood voor 49,99 euro op pc of 59,99 euro op PS4 en Xbox One.

No more articles