Square Enix heeft laten weten dat de Online Pass niet langer vereist zal zijn om de Contracts multiplayer modus te activeren. 

Aanvankelijk was het plan om gebruik te maken van een Online Pass. Deze zou een code of een aankoop van een key zijn die je moest ingeven om de Contracts modus te ontgrendelen. Vooral bij tweedehandsverkoop zetten deze passen kwaad bloed, omdat het niet langer mogelijk is het volledige spel (lees single player + multiplayer) door te verkopen. Square Enix komt nu op deze beslissing terug:

[blockquote]We’d actually planned to have this mode accessible via a code in the game’s box, but we really want to make it available to anybody that plays the game — so we want to take a new approach, aldus IO Interactive.[/blockquote]

De Online Pass zal dus nog wel aanwezig zijn in de retail games. Het zal volstaan om deze sleutel in te geven of een gratis pas aan te kopen via Xbox Live of SEN. Het gebaar en de omgekeerde beweging die de uitgever hier maakt is zeer uniek. Wat ons betreft een serieuze pluim op de Square Enix en IO Interactive hoed!

Hitman: Absolution ontving een GameSnack score van 4/5, lees onze volledige review!

No more articles