Sony heeft een wedstrijd uitgegeven waarbij de winnaar de kans heeft om de Naughty Dog crew te ontmoeten in hun thuisbasis (L.A). Verder word je ook opgenomen als ingame karakter in de nieuwe DLC. Hierdoor heb je de kans een kijkje te nemen achter de schermen van de motion capture technieken.

Wat moet je hier voor doen? Simpel, jezelf bewijzen en tonen dat je jezelf kan meten met de legendarische Nathan Drake, het hoofdpersonage in Uncharted 3.

De wedstrijd ‘Uncharted Audition’ gaat van start op de Facebook pagina van Sony en zal bestaan uit drie hindernissen waarin je een aantal opdrachten zo goed mogelijk moet vervullen. Het parcours ziet er als volgt uit:

  • Name like Nathan Drake’: Bedenkt een originele naam voor jezelf als Uncharted 3 karakter. Hou in het achterhoofd dat de meeste karakters voorzien zijn van de nodige flair en een heroïsch ego.
  • Move like Nathan Drake’: Maak een video waarin je toont dat ook jij over de behendigheid beschikt die Nathan aan de dag legt doorheen zijn avonturen.
  • Act like Nathan Drake’: Neem een voice-over op over een gedempte game scene, Hierin wordt je getest op je creativiteit en je spraak-acteer talenten.

Over heel Europa worden 10 finalisten geselecteerd. Deze mogen het in een live event gaan uitvechten in L.A. Hierna wordt één iemand bekroont en deze persoon gaat deeluitmaken van een stukje game geschiedenis.

Een unieke kans als je het ons vraagt.
De competitie is al van start gegaan en loopt nog tot zondag 18 maart tot 12u middernacht.

No more articles