In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november is Game Mania opnieuw the place to be voor gamers. De gameketen opent al haar winkels om middernacht voor de release van de nieuwste Call of Duty game.

Game Mania uit met een heuse zombie escape room op 2 locaties, waarin wachtende gamers puzzels moeten oplossen om te kunnen ontsnappen aan de dodelijke aanraking van een bloeddorstige zombie. Door de uitdaging van de puzzels, de wegtikkende tijd met opzwepende muziek en de zombies die steeds dichter komen, worden gamers hun zenuwen danig op de proef gesteld.

Speciaal voor de gelegenheid bouwt Game Mania in de winkels van Merksem (BE) en Almere (NL) een operatiekamer uit vervlogen tijden na, geconstrueerd uit onderdelen van echte gebruikte operatiekamers.  Er zijn zombies vastgeketend aan een ketting maar dat weerhoudt hen er niet van om steeds dichter bij de spelers te komen naarmate de tijd verstrijkt. De spanning wordt opgedreven door de benauwde sfeer in de kamer, geluid- en lichteffecten en uiteraard de zombie-dreiging.

Alle Belgische en Nederlandse Game Mania winkels openen op 5 november om 24u00 de deuren. De evenementen tijdens de nachtopening zullen plaatsvinden in Merksem en Almere. Wenst u als journalist aanwezig te zijn op een van de nachtopeningen, gelieve dit dan per mail te bevestigen.

No more articles