Harada, de makers van Tekken 7, zijn bezig met het maken van 3 onbekende games. Vandaag is er bekend gemaakt dat Tekken 7 één van die games is. Het grappige eraan is dat het  helemaal niet de bedoeling was om deze game aan te kondigen, maar wel een andere!

Harada zijn eerste gedachte luidt: “Het was zeker en vast Ono!” Waarmee hij refereert naar de producer, Yoshinori Ono, van de rechtstreekse concurrent: Street Fighter. Desondanks had Harada absoluut niet gepland dat Tekken 7 naar buiten ging komen vandaag, maar wel één van de andere twee games. Daaropvolgend heeft hij snel in zijn hotelkamer een trailer mogen in elkaar steken die je hieronder kan bekijken.

Hij heeft de fans gevraagd om enthousiast te reageren op de video om zo verdere problemen met zijn bazen bij Namco Bandai te voorkomen. Zo kan hij met een gerust hart terug naar Japan vertrekken. Wat we ook nog kunnen meedelen is dat de game op de Unreal Engine 4 gaat draaien, die eerder te zien was op PS3 en Xbox 360. Maar de grootste vraag die ons allen bezighoudt: Wat had Harada dan echt moeten bekendmaken vandaag? Wat denk jij?

 

 

No more articles