Na het gerucht dat Mercenaries 3 van Frostbite 2.0 gebruik zou maken, komt nu het gerucht dat Dead Space 3 dit waarschijnlijk ook zal doen .

Volgens eerdere geruchten zou Dead Space 3 zich op een ijsplaneet afspelen. Een nieuw gerucht vertelt ons dat deze game gebruik zal maken van de Frostbite 2.0 engine. Enig bewijs zou een werkaanbieding zijn, EA is namelijk op zoek naar een Senior Environment Artist voor de Dead Space serie om in Visceral Games een plaats in het team op te vullen.

Ook heeft Johan Andersson, een medewerker bij DICE, in een tweet verteld dat hij in de US en Canada heel wat studios, die met de Frostbite engine werken, zal bezoeken. Hij gaat eerst langs in een studio in Montreal, waar de studio Visceral Games zich bevindt. Dit wil hij nog doen voor de GDC, een conferentie voor game developers, van start gaat.

Het is dus goed mogelijk dat er een sequel  op de horror game Dead Space 2 aan zit te komen en we voor een derde keer in de huid mogen kruipen van Isaac Clarke. We hebben er alvast weer zin in gekregen.

No more articles