Orsinium is de tweede DLC van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited en vandaag lanceert Bethesda een trailer die enkele nieuwigheden en details toont.

Orsinium, het voorouderlijke thuis van de Orcs, wordt diep binnen de Wrothgar Mountains heropgebouwd en King Kurog heeft een oproep verstuurd waarin hij de hulp inroept van onverschrokken avonturiers om te helpen bij de wedergeboorte van Orsinium. Deze nieuwe DLC gamepack neemt de speler mee in de bergen van Wrothgar, en natuurlijk naar de hoofdstad van de Orcs, om plots en counter-plots te ontrafelen en gloednieuwe vijanden en bondgenoten tegen het lijf te lopen. Orsinium, ESOTU’s grootste gamepack tot nu toe, herbergt onder andere een kolossaal nieuwe zone om te verkennen, nieuwe quests en mysteries, een singleplayer arena en nieuwe publieke dungeons.

Orsinium verschijnt op pc/Mac op 2 november, op Xbox one op 17 november en op 18 november op PlayStation 4. Orsinium zit inbegrepen in alle actieve ESO Plus-lidmaatschappen en zal verkrijgbaar zijn voor 3.000 crowns via de ESOTU Crown Store.

Orsinium features:

  • Nieuwe PVE-content voor iedereen – Baan je door uren van adembenemende content, wat je level ook moge zijn.
  • De Maelstrom Arena – De nieuwe solo arena uitdaging bevat negen vechtringen en twee verschillende moeilijkheidsgraden. Test jouw krachten tegen de meest verschrikkelijke vijanden wanneer je, volledig op je eentje, vecht voor je leven. Indien je als winnaar uit de bus komt, verdien je exclusieve beloningen.
  • Nieuwe publieke dungeons – Old Orsinium en Rkindaleft, Orsinium’s publieke dungeons, herbergen nieuwe uitdagingen voor zowel solo- als groepsavonturiers.
  • Orisinium-exclusieve beloningen en items – Geniet van krachtige nieuwe gear, unieke crafting stijlen en andere beloningen geïnspireerd door de geschiedenis en inwoners van Wrothgar.
No more articles