De nieuwe The Crew Wild Run game nadert de gesloten bèta en iedereen kan hier aan deelnemen. De closed bèta van de actievolle racing MMO The Crew start op 15 oktober om 12u en loopt tot en met 19 oktober om 12u.

De closed beta laat je toe om als eerste deel te nemen aan ‘The Summit’, een onofficiële samenkomst van duizenden coureurs en monteurs van over heel de wereld, die plaatsvindt op iconische locaties in de VS. Tijdens dit evenement worden auto’s en de autocultuur gevierd door het houden van een gevarieerde competitie met de meest uiteenlopende voertuigen, gaande van zwaar opgevoerde wagens tot wendbare motoren of meer exotische types. ‘The Summit’ is de grootste uitdaging in een racegame tot nu toe, waar je je vaardigheden moeten tonen op veel verschillende manieren en terreinen.

Tijdens de Closed Beta heb je de mogelijkheid om PvE- en PvP-missies te voltooien, te stijgen in de ranglijsten en nieuwe aanpassingsopties voor je voertuigen vrij te spelen. FreeDrive activities, stuntwedstrijden en snelheids- en vaardigheidsuitdagingen zullen ook speelbaar zijn, gepaard met speciale oefensessies voor de nieuwe voertuigen.

Je kan je vaardigheden testen met dragsters, ontworpen om ongelooflijke snelheden te halen,drift cars die indrukwekkend veel controle hebben, onstopbare monster trucks die gevaarlijke backflips en gekke jumps kunnen uitvoeren, of een reeks wendbare motoren van prestigieuze merken die zowel on- als off-road de snelste wagens aankunnen.

De beta zal ook de grafische update tonen die de uitbreiding met zich meebrengt en prachtige omgevingen creëert dankzij nieuwe lichteffecten en herontworpen gebieden voor alle types van voertuigen. Alle spelers van The Crew mogen trouwens meeprofiteren van deze grafische update, met of zonder de Wild Run uitbreiding.

The Crew Wild Run uitbreiding is vanaf 17 november te downloaden, of beschikbaar in de winkel als bundel, samen met de basisgame The Crew, vanaf 19 november.

No more articles