Nadat I Am Alive eerder dit jaar reeds op PSN en Xbox Live verscheen, maakt het post- apocalyptische survival spel binnenkort ook zijn intrede op de PC.

I Am Alive speelt zich af in een surrealistisch Amerika, dat compleet verwoest is door een onbekend fenomeen. Je speelt als een mannelijke overlever die tijdens deze chaos zijn vermiste vrouw en dochter terug moet zien te vinden. Dit verloopt echter niet zonder slag of stoot aangezien de ramp enkele verschillende gevaren met zich meebrengt. Zo willen je mede overlevers je maar al te graag beroven van al je bezittingen en eventueel een kopje kleiner maken. En dan heb je nog de toxische stoffen waar je best niet te lang in kan blijven rondlopen.

De PC versie belooft naast twee nieuwe speltypes ook verbeterde graphics. Wie het spel in de plaatselijke spelletjeswinkel wilt gaan halen is er echter aan voor de moeite. I Am Alive is enkel beschikbaar in digitale winkels zoals de Ubishop en Steam. Pc gamers kunnen voor zo’n 15 euro aan de slag met de tittel vanaf 13 September. Wat wij vonden van I Am Alive op de PS3 kan je hier nalezen en wie interesse heeft in de evolutie van deze game, moet hier zijn.

No more articles