Plants vs. Zombies Garden Warfare is een third-person-shooter die je nergens mee kunt vergelijken. Want in welke andere game schieten er erwten uit je gezicht, maak je het luchtruim onveilig als knoflook-drone en speel je als een zombie met een dolfijngeweer? Crazy Dave laat ook weten dat de planten nieuwe power-ups hebben, zoals Ice Pea, Hot Rod Chomper, Future Cactus en Mystic Sunflower. Verder beschikken de personages over speciale vaardigheden, nieuwe gameplay-mogelijkheden en coole kostuums.

Brainzzz en nog meer brainzzzzz… In het nieuwe developer-dagboek lees je alles over Garden Ops, een coöp-speltype voor vier spelers. Hierin maken de beroemde bazen Yeti en Giga-Gargantuar hun opwachting. In Garden Ops moet je met een team van vier spelers de tuin verdedigen tot Crazy Dave je komt redden. Als je elf aanvalsgolven van de zombies overleeft, word je daar rijkelijk voor beloond.

Plants vs. Zombies Garden Warfare heeft drie verschillende speltypen: de twee 12v12 multiplayer-speltypen Garden & Graveyards en Team Vanquish, en het coöp-speltype Garden Ops voor vier spelers. In Garden & Graveyards moeten planten hun tuin verdedigen tegen zombies die er een spookachtig kerkhof van willen maken. In Team Vanquish moet je ervoor zorgen dat het andere team op de composthoop belandt.

No more articles