Betaalbaar gamen in 3D met SimulView-technologie is nu ook mogelijk in Europa. Geleverd met twee topgames: Killzone 3 Platinum en Gran Turismo 5 Platinum.

Sony maakte vandaag bekend dat het PlayStation 3 3D-beeldscherm nu verkrijgbaar is in Europa. Geniet van 3D en een ongeëvenaarde multiplayervaring op een 1080p HD-scherm van 24 inch.

Het beeldscherm is beschikbaar als onderdeel van een bundel die alles bevat wat nodig is om je PlayStation-ervaring naar een hoger plan te tillen: het 24 inch 3D-beeldscherm met standaard, twee 3D-brillen, een HDMI-kabel en twee bekroonde PS3-games: Killzone 3 Platinum en Gran Turismo 5 Platinum.

Het 24 inch full HD-scherm brengt beelden tot leven met een actieve sluiter van 240 Hz voor stereoscopisch 3D van topkwaliteit. Daarnaast bevat het scherm een contrastratio van 5000: 1, een kijkhoek van 176 graden, twee HDMI-aansluitingen en een componentaansluiting waarop je je PlayStation 2 en PlayStation Portable kunt aansluiten.

Sony’s unieke 3D-brillen wegen slechts 47 gram en gebruiken batterijen die via USB worden opgeladen.

Met dit 3D-beeldscherm voor PS3 kun je meer dan alleen in 3D spelen. Dankzij de SimulView-technologie kunnen twee spelers op hetzelfde scherm spelen zonder dat het beeld opgesplitst hoeft te worden. SimulView deelt het 3D-beeld op in twee 2D-beelden, voor elke speler één. Zo kunnen beide spelers genieten van een volledig scherm voor hun multiplayergames.

Als kers op de taart bevat elke bundel twee exclusieve PS3-games zodat je meteen kan genieten van het beste wat 3D-gaming te bieden heeft. Vecht je een weg uit Helghan als soldaat van het ISA-leger in Killzone 3 Platinum en ga voor het podium met Gran Turismo 5 Platinum, de ultieme racesimulator.

PS3 ontving recentelijk de International 3D Society Award voor het gebruik van hoogwaardige 3D-technologie. De 3D-functionaliteit wordt ondersteund door meer dan 30 PS3-titels, waaronder Uncharted 3: Drake’s Deception. Alleen met PlayStation geniet je optimaal van de geweldige wereld van 3D.

De PS3 3D-beeldschermbundel kost 499 euro, de maximum aanbevolen consumentenverkoopprijs, en biedt ongelofelijk veel waar voor je geld als je wilt genieten van het beste wat games te bieden hebben.

No more articles