Sony heeft vandaag hun PlayStation All-Stars Battle Royale voor PlayStation 3 en PlayStation Vita gelanceerd! Maak je klaar voor het meest beruchte duel ooit tussen 20 legendarische videogame-iconen!

In deze ludieke beat ‘em up nemen zowel oudgedienden als populaire nieuwkomers het tegen elkaar op. Zelfs game-iconen die eigenlijk niet gewelddadig zijn, zoals bijvoorbeeld de knuffelbare Sackboy van LittleBigPlanet, worden voor het eerst samengebracht in een vechtspel. De combinatie van die verschillende figuren zorgt voor hilarische taferelen. Denk maar aan de mollige Fat Princess die de Griekse halfgod Kratos uit God of War de loef afsteekt. Elk karakter heeft zijn eigen specifieke skills en typerende moves. Knok je een weg naar de top in plaatselijke wedstrijden voor maximaal vier spelers of in de online toernooien via PlayStation Network. Multiplayer of singleplayer, aan alles is gedacht.

Steeds meer PlayStation-games ondersteunen Cross Play features die de gamebelevenis een nieuwe wending geven. Met de ‘Cross play’ mogelijkheid in PlayStation All-Stars Battle Royale kunnen tot 4 spelers real-time tegen elkaar gamen, of ze nu op een PS Vita of op een PlayStation 3 spelen. Met ‘Cross Save’ kunnen opslagbestanden uitgewisseld worden tussen beide consoles. Daardoor is het mogelijk om je PS3-games verder te spelen op PS Vita en omgekeerd. PlayStation All-Stars Battle Royale kent ook de Cross Buy functionaliteit: bij aankoop van de PlayStation 3 versie van PlayStation All Stars Battle Royale kun je de PS Vita versie gratis downloaden en spelen op beide platformen!

De sterren-cast van PlayStation All Stars Battle Royale:

 1. Big Daddy (Bioshock)
 2. Cole MacGrath (InFamous)
 3. Evil Cole MacGrath (InFamous)
 4. Colonel Radec (Killzone)
 5. Dante (DMC: Devil May Cry)
 6. Fat Princess (Fat Princess)
 7. Heihachi Mishima (Tekken)
 8. Jak and Daxter (Jak and Daxter)
 9. Kratos (God of War)
 10. Nariko (Heavenly Sword)
 11. Nathan Drake (Uncharted)
 12. PaRappa the Rapper (PaRappa the Rapper)
 13. Raiden (Metal Gear Rising: Revengeance)
 14. Ratchet and Clank (Ratchet and Clank)
 15. Sackboy (LittleBigPlanet)
 16. Sir Daniel Fortesque (MediEvil)
 17. Sly Cooper (Sly Cooper)
 18. Spike (Ape Escape)
 19. Sweet Tooth (Twisted Metal)
 20. Toro Inoue (mascotte Sony Japan uit Doko Demo Issyo)
No more articles