We hebben er even op moeten wachten, maar Pokémon GO – ontwikkelt door Niantic Labs – is nu eindelijk ook beschikbaar in België en Nederland. Eerder deze week lanceerde de augmented-reality mobiele game ook al in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Japan en recent Duitsland.

Bedoeling van de game is om er daadwerkelijk om uit te trekken. Onderweg kom je mogelijk verschillende Pokémons, Gyms en andere Points of interest tegen. Verzamel en train alle 151 originele Pokémons op je Android of Apple toestel.

Om jezelf het leven makkelijk te maken, kan je ook de Pokémon GO Plus accessoire aankopen. Deze armband maakt verbinding via bluetooth en toont een melding wanneer een Pokémon in je buurt opduikt. Via een druk op de knop lanceer je vervolgens een Poké ball. Het Pokémon universum komt op en nieuwe en unieke manier tot leven.

Pokémon GO armband

Pokémon GO armband

In-app aankopen zijn beschikbaar voor fans die hun Pokémon GO-beleving nog verder willen verbeteren. Spelers kunnen PokéCoins kopen, het in-game geld van Pokémon GO. PokéCoins kunnen vervolgens worden ingewisseld tegen power-ups en extra items.

Pokémon GO items

Pokémon GO items

Pokémon GO is nu verkrijgbaar op Android via de Google Play Store en voor Apple via iTunes. Neem een vliegende start met deze onmisbare Pokémon GO tips voor beginners en kom alles over Pokémon GO te weten in ons groot Pokémon GO vraag & antwoord overzicht.

No more articles