Heb je altijd al eens graag de pokertafel gedeeld met karakters uit de film, televisie of gameswereld? Dan is dit je kans!

Natuurlijk is dit enkel in-game mogelijk en voorbehouden aan PlayStation 3 bezitters, maar dat kan de pret niet drukken.

Binnenkort kan je via Telltale Games Poker Night 2 een rondje Texas Hold’Em en Omaha spelen met Brock Samson, een bodyguard uit de tekenfilmserie Adult Swim’s Venture Bros, met Claptrap, zijn maatje Steve (heyo!) en Moxxi uit Borderlands, met Ash Williams van Army of Darkness en met Sam van de Sam en Max series. En met GLaDOS uit Portal als dealer, weet je dat je gebakken zit voor een rondje stevig gebakkelei aan en rond de pokertafel.

Er is ook vrijspeelbare content: nieuwe kaarten, chips en andere attributen die jouw Inventory een totaal nieuwe make-over geven. Ieder karakter dat je verslaat zorgt voor unieke mogelijkheden.

En heb je er dan nog niet genoeg van, dan kan je nog altijd buiten de game content (o.a. toffe uitrusting voor Borderlands 2) of nieuwe Premium Themes voor je PS3 behalen.

Een officiële releasedatum wordt zeer binnenkort verwacht, maar de prijs van €9,99 staat al vast.

 

No more articles