De next-gen racing titel Project Cars is uitgesteld naar de lente van 2015, aldus Slightly Mad Studios en Bandai Namco. 

De verplaatsing zorgt ervoor dat Project CARS niet langer in de drukke eindejaarsperiode verschijnt en geeft Slightly Mad Studios meer tijd hun next-gen racing titel, samen ontwikkeld met een community van meer dan 85.000 racing fans en professionele coureurs, te perfectioneren.

“Ons doel dat we voor ogen hadden, was om een eindproduct af te leveren dat aan alle wensen en eisen van racing fans van over de hele wereld zou voldoen; met features en content aangedreven door de community” aldus Ian Bell, Head of Studio bij Slightly Mad Studios. “Hoewel het een lastige beslissing was, geeft de aangepaste releaseperiode de game een grotere kans op succes en kunnen we Project CARS tot in de puntjes afwerken om verder aan de hoge standaarden te voldoen die we onszelf hebben opgelegd. We staan te popelen om binnen enkele maanden iedereen te tonen waar we al die tijd aan hebben gewerkt.”

Project CARS poogt een realistische, authentieke, intense, en technisch-geavanceerde racing game af te leveren, crowd-funded door een gepassioneerde community die bij aanvang van de ontwikkeling nauw werd betrokken. Project CARS herbergt het grootste aantal parcours ooit in een racing game, biedt een variëteit aan motorsporten aan, een authentieke carrièremodus, verbluffende graphics en besturing, dynamische weersomstandigheden en een resem aan community features en connectiviteit.

https://www.youtube.com/watch?v=BDIXSouz5LA

No more articles